Diensten

Grafisch ontwerp, logo en huisstijl, naamkaartjes, affiches, folders, flyers en brochures, verpakkingen, boeken, magazines, webdesign. Fabricatie van print en drukwerk, letterpress, lichtletters, reclame en belettering. Gespecialiseerd in traditionele en moderne, op maat gemaakte reclame.

Aanpak

In onze samenleving draait alles om communicatie. Bijvoorbeeld via muziek, beelden, literatuur of taal. Iedereen maakt elke dag gebruik van letters & zo. Sommigen op een bewust creatieve manier, anderen zonder er bij stil te staan. Voor Mr. Griffo is het een doelbewuste keuze: in zijn werk gaat hij op zoek naar originaliteit, dat tikkeltje extra conceptuele inhoud. Het onderscheid zit hem in het oog voor detail en afwerking.

Vormgeving

Mr. Griffo geeft jouw merk een smoel! We bieden grafisch ontwerp aan voor diverse doeleinden. Vormgeving voor logo's en huisstijlen, restyling of rebranding van merkidentiteiten, ontwerp en lay-out voor publicaties, magazines, brochures, verpakkingen, exhibities, websites.. Geen toeters of bellen, gewoon geniaal grafisch!

Fabricatie

Mr. Griffo is een designduivel-doet-al, uniek in zijn soort. Want hij maakt zelf graag de handen vuil: hij ontwerpt én voert uit. Die combinatie van design en uitvoering zie je niet bij de meeste andere grafische bureaus. In zijn klein atelier is Mr. Griffo in staat om grootse dingen te maken. Zo fabriceert hij reclames en belettering: verlicht of onverlicht, hout of metaal, voor buiten of binnen, voor de bedrijfsgevel of als decoratieve must have...

Expertise

In 2000 ging Mr. Griffo aan de slag. 15 jaar later heeft hij de expertise en is hij alle nodige disciplines machtig om snel en efficiënt originele grafische communicatie te creëren, op maat van de klant - van concept tot eindproduct. We hebben nu het volste vertrouwen dat we mee kunnen schrijven aan het verhaal van jouw organisatie. Mr. Griffo gaat moeiteloos van het ontwerpproces naar de materiële uitwerking daarvan.

Duurzaam werken

Daarnaast vervaardigt Mr. Griffo in zijn atelier decoratieve lichtletters of karaktervolle retro letterlampen. Bij de fabricatie daarvan recupereert en recycleert hij zo veel mogelijk oude materialen. Afgedankte lampen en hardhout worden van de schroothoop gered en krijgen een hip, nieuw leven als huisnummer of doosletter, een trendy decoratie voor de kinderkamer. Authentiek én uniek.

Clienteel

Mr. Griffo staat internationaal geseind. Zijn werk is bekend tot over de landsgrenzen. Zo heeft hij projecten in Australië, Frankrijk, Marokko en Zweden. En dit allemaal vanuit een klein atelier in Sint-Pauwels. Of zoals Mr. Griffo het noemt: het São Paulo van Oost-Vlaanderen.

Als je een vraag hebt of je wil een project bespreken, de deur en telefoonlijn van Mr. Griffo staan altijd voor je open. We zijn gevestigd in Sint-Pauwels - het São Paulo van het Waasland - op het kruispunt tussen Antwerpen, Gent en Brussel.

Grouwesteenstraat 54
9170 Sint-Pauwels, België

mail@mrgriffo.be
Tel. 03-283 79 28